Forgórózsa Táncegyüttes

Amikor a táncosok tekintete találkozik, és egy őszinte mosoly születik, amikor egy nehéz motívum tökéletesen sikerül, amikor az energia dübörög, majd hirtelen egy hajnalit énekelve megfagy a levegő, és elönt az érzelem és a büszkeség... ilyen a FORGÓRÓZSA

Forgórózsa Táncegyüttes
Forgórózsa Táncegyüttes
Forgórózsa Táncegyüttes
Forgórózsa Táncegyüttes
Forgórózsa Táncegyüttes
Forgórózsa Táncegyüttes
Forgórózsa Táncegyüttes
Gyerekek

Kreativitás, Magabiztosság, Csapatmunka

Filozófiánk, hogy lelkes és magabiztos táncosokat neveljünk, akik egy támogató közösség részeként dolgoznak együtt. Fontos számunkra a fegyelem, az elszántság és a csapatmunka, miközben teret adunk a kreativitásnak és az önkifejezésnek.
Az általunk nyújtott oktatás tanítóinknak a néptánc iránti mély elköteleződéséből és alázatából fakad, biztosítva ezáltal közösségünknek, hogy az autentikus magyar néptáncot a jelen kornak is megfelelő igényességgel és művészi követelményekkel tanítsuk.
#szívvel-lélekkel #inspiráló-környezet #hopáhopp #alázat

Csatlakozz hozzánk!

A Forgórózsa Táncegyüttes lehetőséget biztosít mindenki számára életkortól és tapasztalattól függetlenül, aki hűen elkötelezett a magyar folklórkincs alapos megismerése iránt.
Együttesünkben korosztály szerint 6 csoportban dolgozunk a közösen kitűzött céljaink elérése, a táncanyagok elsajátítása és színpadi bemutatása érdekében.
Csoport
Rendeld meg a műsorunkat
Légy a támogatónk
Légy részese a támogatói hálónknak, és erősíts minket hitünkben, hogy minél magasabb színvonalon képviselhessük értékeinket és céljainkat.
Csoóri Sándor AlapNKANemzeti Kulturális Támogatáskezelő

Írj nekünk

Elérhetőségek

Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület

Telefon4034, Debrecen, Faraktár utca 67.
Telefon+36 30 965 7671
Facebook logoInstagram logoYouTube logo
Itt találsz minket

A map is loading

© 2024 Forgórózsa Táncegyüttes és Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület - Minden Jog Fenntartva -Készítette: Hermann Csaba