Adventi műsor

Rendhagyó módon első alkalommal került megrendezésre adventi műsorunk 2023. december 15-én. A műsor különlegessége abban mutatkozott meg, hogy a Forgórózsa valamennyi csoportjának egy egybefüggő műsort kellett adnia úgy, hogy a koreográfiák között egyetlen lélegzetvételnyi szünet sem volt, azok folyamatosan különféle dramaturgos átkötésekkel folytak egybe.

Pillanatkép a műsorról

A műsor tematikája a karácsonyi ünnepkör jegyében zajlott, ahol a gyerekek betlehemezést és ünnepi dalokat énekeltek a különböző koreográfiák bemutatása mellett. Külön kiemelendő, hogy az egész forgatókönyvet, zenei összekötéseket, fényeket és színeket a felnőtt tánckarunk egyik tehetséges táncosa, Mecsei Kristóf álmodta és valósította meg.

Büszkék vagyunk ovisainkra, kisiskolásainkra és kezdő felnőtteinkre, akik fegyelmezetten és nagy lelkesedéssel készültek fel az előttük álló feladatra.

Bízunk benne, hogy az est minden résztvevő számára emlékezetes maradt, és hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez. Az adventi műsorunk valódi közösségi élményt nyújtott számunkra, és reméljük, hogy hagyományt teremtettünk, amely évről évre egyre szebb és meghittebb lesz.

Írj nekünk

Elérhetőségek

Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület

Telefon4034, Debrecen, Faraktár utca 67.
Telefon+36 30 965 7671
Facebook logoInstagram logoYouTube logo
Itt találsz minket

A map is loading

© 2024 Forgórózsa Táncegyüttes és Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület - Minden Jog Fenntartva -Készítette: Hermann Csaba