Farsangi mulatsággal űztük el a telet

Idén is nagy sikerrel rendeztük meg hagyományos farsangi mulatságunkat az utánpótlás csoportjaink számára. Szívből örülünk, hogy ilyen szép számmal voltunk jelen és, hogy egy ilyen lelkes és támogató szülői közösség áll mellettünk.

Pillanatkép a műsorról
Előadás közben
Előadás közben
Előadás közben
Előadás közben
Előadás közben
Előadás közben
Előadás közben

A farsangi időszakban minden évben egy különleges próbát tartunk, ahol táncházzal és tánctanítással ajándékozzuk meg növendékeinket és szüleiket. A kötetlen program során felnőtt együttesünk tagjai hagyományőrző alakoskodással szórakoztatták a fiatalokat, sőt, egy-egy bátor jelentkező bevonásával még tréfás menyegzőt is tartottunk, amely hatalmas sikert aratott.

A tánctanítás szünetében idén a csuhébaba készítés rejtelmeibe vezettük be a gyerekeket, akik csodás alkotásokat hoztak létre, és büszkén vitték haza őket. Természetesen a jelmezverseny sem maradhatott el: minden gyermek beöltözött, és a kreativitás határtalannak bizonyult. Hercegnők, Titanic hajó és kapitánya, léghajó, fáraó... szinte minden létező és nem létező karakter megjelent a színpadon.

A felnőttek sem maradtak ki a mókából, hiszen számukra idén először rendeztünk fánksütő versenyt, amelyet egy négytagú "szakmai" zsűri értékelt. A verseny végén természetesen a gyermekek örömére különféle fánkokkal kínáltunk meg mindenkit.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és hozzájárult ahhoz, hogy ez az esemény ilyen felejthetetlen legyen! Alig várjuk a jövő évi mulatságot!

Írj nekünk

Elérhetőségek

Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület

Telefon4034, Debrecen, Faraktár utca 67.
Telefon+36 30 965 7671
Facebook logoInstagram logoYouTube logo
Itt találsz minket

A map is loading

© 2024 Forgórózsa Táncegyüttes és Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület - Minden Jog Fenntartva -Készítette: Hermann Csaba