Tánc Világnapi Néptánc Gála - Ünnepeljük Együtt a Néptáncot!

Teltházzal ünnepeltük a tánc világnapját a debreceni és hajdúnánási néptáncegyüttesek közreműködésével, az általunk szervezett gálaműsoron.

Pillanatkép a műsorról

Együttesünk immár harmadik alkalommal rendezte meg a Tánc világnapi gálaműsorát a VOKE Egyetértés Művelődési Központjában. Az est folyamán a fellépő együttesek két-két műsorszámot mutattak be a két részre osztott előadás során.

A rendezvényt kettős céllal hívtuk életre 2019-ben. Elsődleges célunk a mái napig az, hogy erősítsük a debreceni néptáncegyüttesek közötti kapcsolatot és egymás motiválásával elősegítsük a szakmai fejlődésünket. Másodsorban pedig egy nívós, színpadi körülmények között megrendezett gálaműsor keretében szeretnénk népszerűsíteni a néptáncot városunkban. Hiszünk abban, hogy a néptánc nemcsak a hagyományainkat őrzi, hanem közösséget is teremt.

A rendezvény sikerének titka a közös munka, a szeretet és a szenvedély, amellyel minden résztvevő hozzájárult. Biztosak vagyunk benne, hogy minden fellépő és néző élményekben gazdagon térhetett haza, és büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos estnek. A Tánc világnapi Gálaműsor egy olyan ünnep, amelyből mindenki csak profitálhat – legyen szó fellépőről, szervezőről vagy nézőről.

Várunk mindenkit szeretettel a jövő évi gálaműsorunkra is.

Írj nekünk

Elérhetőségek

Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület

Telefon4034, Debrecen, Faraktár utca 67.
Telefon+36 30 965 7671
Facebook logoInstagram logoYouTube logo
Itt találsz minket

A map is loading

© 2024 Forgórózsa Táncegyüttes és Debreceni Forgórózsa Kulturális Egyesület - Minden Jog Fenntartva -Készítette: Hermann Csaba